Ana

Posao koji je igra, kvalitet, san i start


Posebnost je privilegija.

Posebnost je zdrava samosvesnost, sposobnost da spojiš logiku i sentiment, kada u svemu tome imaš doslednost, kada umeš da vidiš to što sagovornik govori, kada umeš da ogradiš svoj privatni prostor i s pravom kažeš: „E ovde ne može“, kada neretko umeš da predvidiš ishode...


Posebnost je i kada se posebno nosiš, imaš stil koji predstavlja stav.

Posebnost je privilegija hrabrih. Ipak, hrabrost je ponekad tek izraz druge strane nas, one koja voli da se igra. I tako je Ana Gašparović kreirajući orginalne i dragocene komade nakita, došla na ideju da donekle izmeni taj deo svoje životne priče. Okrenula se dizajniranju i izradi sajtova i sada kroz to živi svoj san.


Bila sam oduševljena sa koliko lakoće smo se dogovarale oko izrade moga sajta. Raspored kategorija, pozadina, boje, font... apsolutno sve govori i ima svoja značenja. U celini, sajt predstavlja nas, naš inner selfy, naš posao, znanja, hobi, bilo šta da jeste. Ana ume da prepozna atmosferu priče, da ponudi iznenađujuća rešenja ali još nešto – kroz razgovor sa Anom desi se da ljudi dobiju novu ideju, ugao gledanja, otkriju neki ključni segment, predefinišu ciljnu grupu... Ana Gašparović je profesionalac. Zato često u razgovoru sa njom klijent neretko kaže: „Da, baš tako sam zamislio da bude“, ili tek: „O da, to je to.“ I bude.